Marketing online – comunicarea eficientă în epoca digitală

Brandul tău poate beneficia de o prezență online de înaltă clasă

Marketingul online este cea mai actuală și eficientă soluție de comunicare. Acesta reprezintă o provocare la nivel macro-economic pentru orice business sau brand. De ce nu mai poate lipsi comunicarea online cand vorbim de strategia de comunicare? Pentru că peste 81% dintre consumatori se informează online inainte de achizitionarea unui produs sau serviciu. În plus, vânzările online sunt în creștere considerabilă de la an la an, iar piața autohtonă de bunuri și servicii nu face excepție.

În cadrul departamentului de online, abordăm strategic canalele de comunicare cele mai eficiente, ținând cont de obiectivele urmărite în strategia de business în general și în strategia de marketing, în particular. La MSA, elaborăm și implementăm strategii complexe pentru comunicarea brandurilor în mediul online, adaptate fiecărui canal de comunicare în parte: Facebook, Instagram, Google, YouTube sau LinkedIn. În prealabil, se realizează un research complex care să ne dea informații despre piață, concurenți, trenduri.

Performanța în marketing online înseamnă performanța măsurabilă a campaniilor setate, dar și a contentului relevant generat. Putem seta următoarele tipuri de campanii, potrivit unor obiective specifice: campanii pentru awareness (notorietate = număr de fani), campanii pentru engagement, campanii pentru trafic, campanii pentru generare de lead-uri, campanii pentru vânzări (conversii).

Pe lângă strategie, content-ul creativ face diferența! O campanie memorabilă asigură și o diseminare organică a mesajelor, putând ajunge la viralizare. Generăm content relevant pentru diferite audiențe. Profilarea corectă a audienței este un pas obligatoriu în atingerea obiectivelor și optimizarea bugetului. Echipa noastră de creativi e formată din specialiști în copywriting, graphic design, branding și producție audio-video.

MSA obține performanțe solide în comunicarea online prin: expertiză și experiență, strategie adaptată, profilare precisă, implementare strategică, rezultate măsurabile, conversii instant, optimizare permanentă, interacțiune continuă cu audiențele și optimizare a bugetelor.

Angelli

JetXpert

Da Pino

Tarina

DAB

Mionetto

Meniu

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× WhatsApp Chat