Am deschis blog

Am deschis blog

February 20 2010 - Uncategorized, video

Am deschis blog. De agentie, de companie mereu placuta, de citit, vazut, ascultat, comentat si comunicat despre publicitate si toate cele. Pentru ca internetul este prin definitie deschis, iar comunicarea prin acesta e un fel de noua cultura populara, autorul acestui blog e musai sa fie colectiv, anonim, creativ  fara a fi guraliv. Asa ca sunteti invitati sa contribuiti, cu incredere, la buna circulatie a ideilor si imaginilor de pe acest blog.

MSA intra in blogosfera pentru a comunica liber cu cei interesati de munca noastra – http://www.msa.ro/

Cu pasiune – motorul creatiei, fara ranchiuna si atacuri gratuite la persoana. Vorba unui mare specialist in brandingul de tara de acum 150 de ani, Kogalniceanu pe al sau nume, „vom critica opera, nu autorul”. Sunt acceptate comentariile bine-asezonate, chiar piperate. Desi ne place carnea de peste, nu agream tonul acru sau acid.

Advertising, evenimente, grafica, design, PR, publicitate neconventionala – toate isi vor gasi locul si rostul pe acest blog. Plus o seama de alte lucruri care ne plac, de la muzici, carti, filme, fete, flori, actori, motociclete, mancare indoneziana sau arhitectura post-postmoderna din Noua Guinee.

Sa fiti blogosloviti!

 

The Author

Have your say